Butaca Juno Arketipo

Juno de la prestigiosa firma italiana Arketipo es una exclusiva i refinada butaca d’estil contemporani patentada pel famós dissenyador italià Mauro Lipparini.

La peça destaca pel contrast entre la seva confortable estructura i el rigor de les seves línies pures, que conformen una estructura elegant i depurada. Les parts interiors s’uneixen amb les exteriors mitjançant una llarga volada que recorre tota l’estructura i que connecta les dos parts d’una manera subtil i equilibrada.

Els peus de les potes es conformen mitjançant quatre vares metàl·liques que s’entrelliguen per a formar estructures geomètriques tridimensionals que juguen amb la perspectiva i la profunditat.

L’estructura del seient es presenta en escuma de poliuretà, mentre que l’entapissat del seient está disponible en poliuretà de diferents densitats. Els teixits estan disponibles en 100% cotò antiplomes, plomes d’anec i fibra de poliéster.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Arketipo. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.