Butaca Freedom Arketipo

La butaca Freedom de la firma italiana Arketipo és una elegant i exclusiva peça d’estil contemporani patentada pel prestigiós dissenyador Giuseppe Vigano.

Es tracta d’una butaca de línies subtils i refinades que formen una acollidora estructura arrodonida, que transmet calidesa i comoditat. La peça ha estat dissenyada especialment per a garantir la màxima comoditat i fomentar el descans.

Viganó concep la col·lecció com una forma de llibertat, en la que la butaca ens brinda la possibilitat d’interactuar amb els elements de l’espai que ens envolta o de profunditzar en el descans.

La butaca es caracteritza pel seu profund respatller arrodonit, que s’adapta fàcilment a l’esquena per afavorir el descans. Els seients de la butaca presenten una forma geomètrica en forma de rombe i estan suportats per una elegant estructura metàl·lica que permet diferents posicions.

Com totes les col·leccions Arketipo, Freedom està disponible en una gran varietat de mides i acabats, oferint així múltiples opcions de configuració, i adaptant-se amb facilitat a qualsevol mena d’espai.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Arketipo. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.