11 juny 2021 Digital

BUIT, disseny i innovació by Gandiablasco & Mayice studio


Presentada a la prestigiosa Milan Design Week de 2019, BUIT, és la nova col·lecció de mobiliari outdoor dissenyada per Mayice Studio per a la reconeguda firma Gandiablasco.

Mayice és un estudi de disseny i arquitectura multidisciplinar fundat a Madrid pels prestigiosos arquitectes Marta Alonso Yebra i Imanol Calderón Elósegui. Durant els darrers anys, els projectes de Mayice Studio han estat exposats en alguns dels esdeveniments més importants del disseny i de la moda, com la New York Design Week o la Fira del disseny i l’arquitectura de Berlín.

Igual que Gandiablasco, Mayice és caracteritza per l’ús de materials nobles, prestant especial atenció als detalls, a les combinacions i als acabats.

Buit - Gandiablasco

Ambdues firmes treballen amb creacions d’inspiració artesanal en consonància amb l’ús de noves tecnologies, en el que representa una combinació perfecta entre tradició i innovació.

BUIT es basa en l’alumini, un dels materials més utilitzats per Gandiablasco en totes les seves col·leccions. Mitjançant un exhaustiu estudi de resistència i ergonomia, la col·lecció presenta dues confortables peces, una butaca i un puf fabricats amb malla trenada d’alumini, que incorporen una roba especial per a l’exterior Kvadrat-Febrik.

El caràcter modular de BUIT permet infinites opcions de configuració i personalització, oferint la possibilitat de crear sofàs, llits d’exterior i composicions més complexes. Es tracta d’una edició especial que uneix la sensibilitat artística de Mayice amb l’elegància i el prestigi d’una firma internacional com Gandiablasco.

Buit - Gandiablasco

Amb aquesta nova col·lecció Mayice i Gandiablasco uneixen forces i talent per a presentar una solució innovadora i elegant per a jardins i terrasses, que permet gaudir de l’exterior els 356 dies de l’any.