2 setembre 2020 Digital

B&B Italia explora el concepte Phygital a la seva nova FlagShip Store de Miami


La prestigiosa firma B&B Italia ha inaugurat recentment la seva nova FlagShip a Miami, un espectacular espai de més de 900m2 que acollirà totes les novetats de la firma, aixi com algunes de les seves col·leccions més importants.

El nou espai introdueix un innovador enfocament en la interacció amb el client, proposant un recorregut mixt entre una realitat física i una de digital, que aporta valor i enriqueix l’experiència dels clients.

B&B Italia FlagShip Miami

B&B Italia sempre ha apostat fermament per la investigació i el desenvolupament digital, com ho demostra el nou concepte “Phygital”, que combina a la perfecció els recursos tradicionals amb els avantatges que ens aporten les noves tecnologies.

El nou Showroom es caracteritza per aportar flexibilitat i versatilitat, convertint-se en un espai que ajuda als visitants a convertir la seva inspiració en realitat.

El viatge dels visitants comença a l’entrada, on un VideoWall de grans dimensions dóna la benvinguda als clients i ofereix un contingut inspirador que reflecteix la filosofia de la marca i el seu paper al món del disseny. Al llarg del recorregut pel Showroom, els visitants poden comprovar in situ la gran qualitat i el disseny exclusiu d’algunes de les col·leccions més representatives de la firma, a la vegada que interactuen amb pantalles digitals que ofereixen tota mena de detalls sobre els productes exposats.

B&B Italia FlagShip Miami

El disseny de l’espai presenta múltiples àrees de diferents estils, que van des del minimalisme fins a estils més decoratius, per+o sempre focalitzant-se en la vida contemporània. Les opcions estilístiques així com tots els detalls arquitectònics donen lloc a un indret exclusiu i ple de personalitat.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials B&B Italia. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.