9 juny 2020 Digital

B&B Italia confirma la reedició del mític sofà Camaleonda


Dissenyat al 1970 pel gran Mestre del disseny Mario Bellini, Camaleonda s’ha convertit amb el pas dels anys en una veritable icona del disseny contemporani, esdevenint durant les últimes dècades una referència per a dissenyadors i interioristes d’arreu del món.

Fa unes setmanes l’exclusiva firma B&B Italia va anunciar la presentació de la nova versió Camaleonda, que neix fruit d’una estreta col·laboració entre el centre d’investigació i desenvolupament de la firma i Mario Bellini.

B&B Italia - Camaleonda

Així doncs, Camaleonda torna a estar en producció 50 anys després del seu naixement, i torna amb importants canvis per a adequar-se als nous temps sense perdre l’essència de la peça original.

Mario Bellini i B&B Italia han decidit mantenir el mòdul del seient 90x90cm, juntament amb el respatller i el reposabraços que es manté fidel a la peça original. Un altre element que no ha canviat és el característic capitoné, que també continua sense canvis i encara es fabrica amb el sistema original patentat per Bellini als anys 70.

És precisament aquest sistema de gantxos i anelles el que fa de Camaleonda un sofà modular amb infinites opcions de configuració i personalització, que s’adapta amb facilitat a qualsevol mena d’espai.

Amb aquesta nova edició de la peça, B&B Italia i Mario Bellini pretenen reescriure un clàssic del disseny des d’una perspectiva contemporània, redissenyant la composició interior per complet.

B&B Italia - Camaleonda

En aquesta nova edició, l’estructura interior s’ha construït mitjançant materials reciclats que poden desmuntar-se fàcilment, mentre que el seient, els reposabraços i les bases es presenten en panells de fusta. L’estructura del sofà es recolza sobre un resistent sistema de potes realitzat amb fusta de faig certificada FSC. (Forest Stewardship Council).

L’entapissat dels seients es presenten en poliuretà amb diversos nivells de densitat i fermesa, que reparteixen el pes entre tota l’estructura per a garantir la màxima comoditat.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials B&B Italia. Al nostre Showroom podrá trobar una selecció de les millors col·leccions de la firma i de Mario Bellini, entre altres dissenyadors de prestigi internacional. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.