17 juny 2021 Digital

B&B Italia adquireix la històrica firma de mobiliari Azucena.


Azucena - B&B Italia


El grup B&B Italia ha anunciat l’adquisició de la històrica firma de mobiliari Azucena, fundada al 1947 pels arquitectes Luigi Caccia Dominioni, Ignazio Gardella i Corrado Corradi Dell’Acqua.

B&B Italia ha arribat a un acord amb Azucena per a la reedició i distribució en exclusiva de les col·leccions més representatives de la històrica marca.

A l’Octubre de 2018, sota la marca Azucena, B&B Italia presentarà les primeres 20 col·leccions, dissenyades originalmente per Luigi Caccia Dominioni, un dels arquitectes italians de referència en l’arquitectura de postguerra.

La col·lecció de Luigi Caccia Dominioni estarà disponible tant en la botiga principal de B&B Italia ( on s’integrarà com una col·lecció independent) així com en diversos punts de venda exclusius.

Amb aquesta nova adquisició, B&B Italia es consolida com una de les firmes de mobiliari més prestigioses i productives del sector, amb exposicions en les principals capitals del món i exportant a més de 80 països. A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials B&B Italia, per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Toro upholstered lounge (1973)