Bartoli Design és un estudi associat dedicat a la realització de projectes d’arquitectura i disseny integrat per Carlo Paolo i Anna Bartoli.

Les obres de Bartoli Design es caracteritzen per una gran elegància poètica basada en la simplicitat i l’equilibri. L’estudi presenta solucions funcionals per a tot tipus de projectes d’arquitectura, interiorisme i disseny urbà.

Kristalia, Riva 1920, Arketipo o Bonaldo són algunes de les firmes internacionals més representatives per a les que ha treballat l’estudi.

Al 2008 Bartoli Design va ser guardonat amb el prestigiós premi Compasso d’Oro, considerat un dels reconeixements més importants al món del disseny.

L’estudi compta amb un extens catàleg de col·leccions, algunes d’elles premiades amb guardons tan importants com el “Premi GOOD DESIGN 2010” per a la taula Sol o el Red Dot 2013 per a la taula Still.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una extensa col·lecció de productes dissenyats per Bartoli Design. Per a més informació, visiti la nostra exposició o contacti amb nosaltres.