Armari Amalfi Pianca

Amalfi de la reconeguda firma italiana PIANCA és un funcional i elegant armari que es caracteritza per incorporar una taula de treball al seu interior.

La col·lecció revoluciona per complet el concepte d’armari, ja que les seves portes centrals amaguen al seu interior un espectacular i compacte escriptori d’estil contemporani.

L’escriptori amb els seus calaixos, així com els estants i els mòduls oberts creen un espai de treball inspirador i acollidor, que potencia la creativitat i optimitza al màxim l’espai.

El sistema d’armaris incorpora al seu interior un avançat sistema de retroil·luminació, que aporta elegància i sofisticació i que aporta solucions innovadores i eficients per al dia a dia.

Els tiradors de la porta es caracteritzen per la seva longitud d’alçada completa, que realcen i potencien el disseny geomètric de les portes.

La col·lecció está disponible en una gran quantitat de mides i acabats i permet, a més incorporar una frontissa especial d’obertura en 180º, inspirant-se en disseny d’èpoques passades.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Pianca. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.