Antonio Citterio és un prestigiós arquitecte i dissenyador italià nascut al 1950. Al 1972 va fundar el seu propi estudi de disseny, tres anys abans de llicenciar-se en arquitectura a l’institut politècnic de Milà.

Al 1987 es va associar amb el reconegut arquitecte Terry Dwan, realitzant nombrosos projectes a Europa i Japó. Al 1996, Antonio Citterio i Terry Dwan van decidir posar fi a la seva associació, deixant un important llegat arquitectònic.

Al 1999 el dissenyador italià va decidir fundar la societat Antonio Citterio and Partners en col·laboració amb Patricia Viel. L’estudi, encara en actiu, es dedica al desenvolupament de programes de disseny a gran escala, operant a nivell internacional i oferint assessorament especialitzat.

L’arquitecte col·labora actualment amb algunes de les millors firmes internacionals de mobiliari com B&B Italia, Flexform, Kartell, Maxalto o Vitra.

El talent i la creativitat són els punts forts del dissenyador italià, que ha estat guardonat amb dos Compasso d’Oro, un dels premis més importants al món del disseny i l’arquitectura.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’algunes de les col·leccions més representatives d’Antonio Citterio. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.