Alando Ligne Roset

Alando de la reconeguda firma francesa Ligne Roset, és una exclusiva i funcional col·lecció de mobiliari contemporani composta per una taula de despatx i un aparador.

Patentada pel prestigiós dissenyador francès Eric Jourdan, la col·lecció que es caracteritza per les seves línies subtils que formen una elegant estructura en fusta de noguera fosca. A l’aparador, incorpora una estructura tubular metàl·lica que s’eleva per damunt del taulell.

La taula de despatx destaca per les seves línies pures i minimalistes, que s’inspiren en el mobiliari contemporani dels anys 50. Les potes lacades en blau, donen lloc a una simetria perfecta aportant equilibri i harmonia.

L’aparador incorpora tres portes batents d’angles rectes, mentre que el taulell està format per línies més arrodonides, transmetent subtilesa i continuïtat als seus volums.

La col·lecció està disponible en un ampli ventall d’opcions de configuració i personalització, adaptant-se amb facilitat a qualsevol mena d’espai.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Ligne Roset. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.