Afra i Tobia Scarpa són considerats com un dels dissenyadors Italians més prestigiosos del segle XX.

Tots dos es van llicenciar en el prestigiós Institut Universitari d’Arquitectura de Venècia i van formar una reconeguda associació professional que els va portar a treballar per a les millors firmes internacionals de l’època.

Els seus primers treballs es remunten a 1958 en el sector del vidre de Murano. Al 1960 van col·laborar amb gavina, presentant el sofà “Bastiano” i el llit “Vanessa”. Ambdues col·leccions van tenir una gran acceptació entre el públic, el que va permetre al matrimoni Scarpa consolidar-se com una referència al món del disseny.

Posteriorment van realitzar diversos projectes per a la reconeguda firma italiana Cassina, entre els que destaquen la butaca “Soriana” (Guanyadora del Compasso d’Oro al 1970) i la butaca “925”, peça icònica exposada de manera permanent al museu d’art modern de New York.

Els sofàs “Coronado” i “Erasmo” de B&B Italia són dues de les col·leccions més famoses de Afra i Tobia Scarpa. D’altra banda la parella de dissenyadors també va col·laborar amb altres prestigioses firmes italianes com Molteni & C o Knoll internacional.