505 up Molteni & C

El sistema 505 up de la reconeguda firma italiana Molteni & C és una espectacular llibrería d’estil contemporani patentada pel reconegut dissenyador Milanés Nicola Gallizia.

Aquesta nova col·lecció destaca per la seva gran versalitat, ja que, gràcies al seu innovador sistema modular, Up 505 pot fabricar-se a mida segons les necessitats del client.

Es tracta d’una actualització de la icònica col·lecció 505, revisada i actualitzada al nous temps per a garantir una experiencia òptima.

És aquest fil conductor el que ha guiat la revisió total d’una de les icones de la firma, el sistema 505, que al 2021 s’actualitza convertint-se en 505 up.

Nicola Gallizia introdueix un elegant i exclusiu contenidor sortint que permet modificar la posición dels estants horitzontals i verticals, amb el que s’aconsegueixen infinites opcions de configuración.

Una versió actualitzada de la mítica 505 que combina a la perfecció la lleugeresa artística amb la innovación tecnológica.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Molteni & C. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.