Fattorini + Rizzini + Partners és un prestigiós estudi de disseny i interiorisme especialitzat en la creació de mobles contemporanis.

L’estudi va néixer a Milà l’any 2009 fruit de la col·laboració entre Bruno Fattorini i Robin Rizzini. Ambdos dissenyadors es van associar amb l’objectiu de fomentar la cultura del disseny a la indústria del moble.

Fattorini + Rizzi + Partners destaca per la singularitat i la força dels seus projectes, que ofereixen un disseny únic que combina magistralment creativitat i noves tecnologies.

Els seus projectes no conceben el disseny únicament com un quelcom estètic sinó com una disciplina capaç de crear una identitat única, aportant valor i personalitat.

L’estudi col·labora habitualment amb algunes de les millors firmes internacionals actuals com Desalto, Extremis, Fendi, Zanotta, Poliform, Pianca…

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’un extens catàleg de col·leccions dissenyades per Fattorini + Rizzini + Partners. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.