16 desembre 2021 Digital

Very Peri, el color que marcarà tendència al 2022

Com és habitual per aquestes dates, Pantone ha publicat la referència del color que marcarà tendència al món del disseny i la moda el pròxim 2022.

Es tracta del PANTONE 17-3938, denomitat també Very Peri, que es compon de tonalitats blavoses en combinació amb matisos vermells violacis. Una unió de colors que transmet confiança i energia, i que convida a potenciar la creativitat i a explorar nous horitzons.

PANTONE 17-3938 Very Peri serà el referent pel 2022, un any que formarà part del període de transició global que està vivint la nostra societat, on després d’un període d’aïllament, el món físic i digital convergeixen en una mateixa realitat.

Segons declaracions de la vicepresidenta de la companyia Laurie Pressman, PANTONE 17-3938 Very Peri, reflexa a la perfecció el procés de canvi i transformació que està experimentant la societat, transmetent optimisme i seguretat davant la incertesa.

La combinació de tons blaus evoca sensacions d’alegria i il·lusió, mentre que els tons vermellosos i violetes transmeten una actitud valenta i atrevida envers l’adversitat.

Pantone Color of the Year es publica cada any ininterrompudament des del 1999, i es pren com a referència pel desenvolupament de productes en diferents sectors, entre els que destaquen la moda, el disseny i l’arquitectura.

Alguns dels nostres principals partners com les prestigioses firmes de mobiliari B&B Italia o Ligne Roset, ja han presentat col·leccions seguint aquesta mateixa línia cromàtica i estètica, que està determinada a ser un referent al 2022.

Very Peri - B&B Italia

Very Peri - Ligne Roset