15 setembre 2017 Digital

TNA presenta nou projecte al Matarranya


TNA és una reconegut despatx japonès dedicat a l’elaboració de projectes arquitectònics i de disseny d’alt standing.

Recentment s’han donat a conèixer alguns detalls sobre el nou projecte que la companyia nipona està preparant al Matarranya, una zona rural que fa de frontera natural entre la provincia de Terol i Tarragona.

El disseny de l’espectacular infraestructura, a càrrec de Makoto Takei i Chie Nabeshima, es presenta com una piràmide invertida de formigó, enfonsada parcialment en el terreny.

TNA Matarranya

Les grans apertures de l’estructura aprofiten al màxim la llum del sol, i garanteixen una bona ventilació en totes les dependències de la llar. Els espais interiors s’organitzen al voltant d’una sèrie de plataformes situades a diferents alçades.

Un gran finestral domina el bosc circumdant, mentre que un elegant passatge en condueix fins a la cuina adjacent i la despensa. En aquesta mateixa planta, unes escales ens porten fins al pis superior, on trobem els dormitoris i el saló. Les quatre habitacions comparteixen connexió directa amb l’espectacular piscina situada al centre.

El despatx japonès s’inspira en el projecte presentat per Oscar Niemeyer al 1954 per a donar forma a un museu d’art contemporani a Caracas, que finalment no va arribar a materialitzar-se.

TNA presenta nuevo proyecto en el Matarraña