15 juny 2022 Digital

Stella McCartney presenta el seu primer projecte per a la firma B&B Italia

Stella MCCartney, dissenyadora de moda professional i filla de l’icònic músic dels Beatles Paul McCartney, ha presentat durant la Milano Design Week el seu primer treball per a la reconeguda firma de mobiliari B&B Italia.

Es tracta de l’espectacular estampat SS22 “Fungi Forest”, un espectacular teixit en tons burdeos fabricat especialment per a celebrar el 50 aniversari d’una de les col·leccions més icòniques de la firma B&B Italia, el sofà Le Bambole del prestigiós Mario Bellini.

Fungi Forest - Stella McCartney

Fungi Forest està dibuixat a mà per la pròpia dissenyadora, reivindicant les tècniques artesanals en un món hiper industrialitzat, i es fabrica fent servir materials eco sostenibles, apostant aicí per un desenvolupament sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Le Bambole és una de les peces més representatives de la firma B&B Italia, que s’ha mantingut ininterrompudament en el seu extens catàleg durant 50 anys.

Aquesta productiva col·laboració entre Stella MCCartney i B&B Italia neix fruit de l’admiració de la dissenyadora per Mario Bellini, considerat un veritable referent del disseny italià durant la segona meitat del segle XX.

Stella McCartney - B&B Italia

Per a celebrar els 50 anys d’història de Le Bambole, B&B Italia en col·laboració amb Mario Bellini ha reinterpretat la col·lecció, adaptant-la als nous temps i utilitzant materials eco amigables respectuosos amb el planeta.

Mario Bellini - B&B Italia

Gràcies a la seva conscienciació ecològica i al seu estil propi, Stella MC Carteny s’ha fet un lloc entre les dissenyadores més ben posicionades en el món del disseny i de la moda.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials B&B Italia. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.