Sofa Only Moradillo

Only de la reconeguda firma Moradillo és un espectacular sofà d’estil contemporani que es diferencia de la resta de sofàs de la marca, gràcies a la seva estètica extremada i casual.

Es tracta d’un sofà de contrastos, que combina a la perfecció una estètica fresca i espontània amb l’elegància i el refinament que caracteritzen a tots els productes Moradillo.

L’atenció als detalls, com la peculiar forma dels seus coixins, les rematades en les solapes dobles en tela o les seves peculiars potes altes fan de Only una peça exclusiva i carismàtica, que ha acabat convertint-se en un dels sofàs més icònics de Moradillo.

Els seus volums generosos i la composició dels coixins i els respatllers proporcionen una asseguda profunda i suau, i garanteix la màxima comoditat.

La col·lecció està disponible en una gran varietat d’acabats i mides, oferint així múltiples opcions de configuració i personalització, i encaixant a la perfecció en qualsevol mena d’espai.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Moradillo. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.