Hemicycle Ligne Roset

Hemicycle de la reconeguda firma francesa Ligne Roset és un refinat i elegant sofà d’estil contemporani dissenyat especialment per moblar edificis oficials francesos i consolidar el disseny nacional com un referent de l’avantguarda i la innovació.

Philippe Nigro pren en aquesta ocasió el relleu de Pierre Paulin, que va ser l’encarregat de moblar l’Assamblea Nacional en 1971 amb Eliseo i PumpKin.

Com el seu propi nom indica, es tracta d’un sofà de volums geomètrics en forma de semicercle, que convida a la reflexió i que contribueix a generar una atmosfera constructiva i de debat.

El dissenyador concep Hemicycle com una peça de disseny única, versàtil i polivalent, ideal per a instal·lar-se en la recepció de llocs públics, però a la vegada ideal per a crear un espai íntim i confortable en un apartament contemporani.

La col·lecció està disponible en un ampli ventall d’opcions de configuració i personalització, adaptant-se fàcilment a qualsevol mena d’espai.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Ligne Roset. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.