ATENCIÓ PERSONALITZADA

El nostre equip d’interioristes l’assessorarà en la seva elecció, adaptant a mida els elements del seu espai, tenint en compte les variacions cromàtiques i lumíniques més adequades.

PROJECTES D’INTERIORISME

Som especialistes en la creació d’espais funcionals i acollidors, amb una estètica de minimalisme racional, disposem de tots els elements necessaris per a la creació d’una llar funcional i confortable.

REPRESENTACIÓ 3D

Mitjançant les darreres tecnologies de representació digital podrà veure el projecte finalitzat abans de començar, i visualitzar els volums i textures en renderitzats infogràfics que reprodueixen el seu espai.

PRODUCTES DE QUALITAT

Distribuïm les millors firmes internacionals: mobiliari de llar, d’exterior, cuina i bany. Paviments, parquets, portes, sanitaris, cortines, il·luminació i electrodomèstics.

MOBILIARI A MIDA

Fabriquem mobiliari a mida en el nostre taller especialitzat per adaptar els diversos elements al seu espai. Pot escollir la fusta o acabat i les formes que vulgui, ho fem realitat.

MUNTATGE PROFESSIONAL

Disposem d’equips de muntatge propi amb llarga experiència, instal·lem el mobiliari a mida segons el projecte. Recollida, reciclatges i servei de guardamobles gratuït.

OBRES I REFORMES

Disposem d’un equip professional de paletes, lampistes, pintors, instal·ladors i fusters, li oferim un veritable servei integral de claus en mà, on ens responsabilitzem d’ una correcta coordinació de l´obra.

ECOLOGIA

Treballem amb fustes naturals de tala controlada i vernissos a l’ aigua sense components tòxics, els nostres mobles són productes d´alta qualitat que duren en el temps evitant reposicions precipitades

ENVIAMENTS INTERNACIONALS

Realitzem enviaments internacionals a qualsevol part del món, adequant-nos als terminis d’entrega acordats i assegurant-nos sempre que el mobiliari arribi en les millors condicions.

PREU MÍNIM GARANTIT

Li garantim el preu mínim en els productes que distribuïm, tractem directament amb els fabricants sense intermediaris. Li oferim les millors condicions en la seva compra.

FINANÇAMENT GRATUÏT

Perquè comoditat és també oferir la possibilitat de moblar la seva llar sense que les seves finances es vegin alterades, li oferim solucions flexibles i adaptades a les seves necessitats.

GARANTIA I SERVEI POST-VENDA

10.000 projectes i més de 62 anys al sector ens avalen, treballem amb producte de qualitat de llarga vida útil, podem traslladar el seu mobiliari i resoldre qualsevol incidència.