9 juliol 2022 Digital

La SERIE UP de B&B Italia, guanyadora del XXVII Compasso d’Oro

La icònica butaca UP de B&B Italia dissenyada al 1969 per Gaetano Pesce ha estat guardonada amb el XXVII Compasso d’Oro en reconeixement a l’atemporalitat i a la trajectòria de la col·lecció.

El Compasso d’Oro és un dels premis més prestigiosos en el camp del disseny contemporani italià i és atorgat per un selecte jurat entre els que formen part reconeguts arquitectes i dissenyadors amb una àmplia trajectòria internacional.

SERIE UP de B&B Italia, ganadora Compasso d’Oro

En el moment de la seva presentació al 1969, la butaca UP de B&B Italia va obtenir una gran acollida entre el públic, ja que es va concebre com una peça reivindicativa del paper femení dins de la societat, i on la seva formalització a nivell de disseny era innovadora i atrevida.

La col·lecció, que es caracteritza per les seves formes sinuoses i antropomòrfiques, es va convertir en un producte revolucionari per a l’època, ja que aconseguia combinar crítica social, disseny, i comoditat en un mateix producte.

SERIE UP de B&B Italia, ganadora Compasso d’Oro

Tot i els seus més de 50 anys d’història, actualment SERIE UP de B&B Italia és la butaca més venuda de la firma, després que al 2019 i degut a la gran demanda del producte, es decidís realitzar una important inversió per augmentar las seva producció.

Para celebrar este importante reconocimiento, B&B Italia ha habilitado un espacio temático en su Showroom principal de Milán, dónde se expone la UP5_6 original y todos los modelos de la colección.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials B&B Italia. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

SERIE UP de B&B Italia, ganadora Compasso d’Oro