Philippe Nigro es un reconegut dissenyador francès que destaca per les seves col·leccions de mobiliari contemporani per a la firma francesa Ligne Roset.

Nigro va estudiar Arts Aplicades a la prestigiosa escola d’art La Martiniere de Lió, on de seguida va començar a destacar pel seu talent i creativitat.

La seva carrera profesional va començar al 1999, quan va començar a treballar com a dissenyador independent i nrealitzant alguns projectes pel reconegut estudi De Lucchi a Milà, on va materialitzar nombrosos projectes de desenvolupament de mobiliari i il·luminació.

Philippe Nigro ha treballat per a importants firmes internacionals com olivetti, Poltrona Frau, Artemide, Listone Giordano…

Alguns dels seus projectes de tapisseria més exitosos han passat a formar part de la icònica col·lecció Confluence produïda per Ligne Roset.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selección de les millors col·leccions de Philippe Nigro. Per a més informació visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.