Nook llits juvenils

Nook és el nou concepte de llit infantil que es postula com una excel•lent alternativa als dormitoris juvenils tradicionals.

Es tracta d’un llit 100% personalitzable, format per una elegant estructura central a la qual se li poden afegir una gran quantitat de mòduls de manera molt pràctica.

Nook ens permetrà configurar el dormitori segons el nostre propi criteri, podent afegir al llit infinitat de peces i accessoris per a que els més petits puguin gaudir al màxim de la seva habitació.

Habilitar un espai per a l’ordinador o la videoconsola, afegir penja-robes, lleixes, prestatgeries… Són només un petit exemple de les infinites possibilitats de personalització que ens ofereixen els Nook.

Gràcies a aquest extens ventall de possibilitats, la vida útil dels dormitoris s’allarga considerablement, ja que permet adaptar la seva estructura en funció de l’edat i els gustos del petit.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials de llits Nook. Per a més informació, contacti amb nosaltres o visiti el nostre Showroom.