Nicole Aebischer Col·leccionsNicole Aebischer és una reconeguda dissenyadora alemanya nascuda al 1980 que destaca pel seu gran talent i per la seva creativitat.

Aebischer es va graduar en disseny industrial a la prestigiosa école cantonale d’art de Lausanne al 2004. En aquesta mateixa época va presentar un dels seus projectes més exitosos fins ara, l’icònic tamboret Pyllon, que va ser presentat per primera vegada al designers Saturday de Langenthai al 2004.

El tamboret va obtener un gran reconeixament entre dissenyadors i arquitectes d’arreu del món, arribant inclús a ser exposat a la Swiss design de Shanghái.

La seva col·laboració amb B&B Italia va començar amb aquesta peça i va continuar amb d’altres col·leccions. Aebis va guanyar al 2002 el primer premi del concurs D&AD Student Award, convertint-se en tota una referencia al món del disseny.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selección de les millor col·leccions de Nicole Aebischer. Per a més información, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.