14 setembre 2021 Digital

Molteni & C al SuperSalone de Milà 2021


Un any i mig després de l’última edició i després de la suspensió al 2020 degut a la pandèmia, del 5 al 10 de setembre es va celebrar una nova edició del Saló Internacional de Mobiliari de Milà.

El “SuperSalone”, com es va de denominar aquesta edició 2021, va haver d’adaptar-se a les noves mesures anti COVID i va presentar en aquesta ocasió una versió bastant més reduïda que anys anteriors.

Tot i que la limitació d’espai i d’aforament, el SuperSalone va aconseguir congregar a milers de persones arribades de totes parts del món i s’ha convertit una vegada més en un dels esdeveniments més importants dins de la Milano Design Week.

SuperSalone Milano 2021

Aquesta nova edició de la Fira Internacional de mobiliari va suposar un nou desafiament a la creativitat i a la capacitat de síntesi de totes les firmes, ja que en aquesta ocasió es disposava d’un espai molt més limitat per a mostrar les seves novetats, i com era d’esperar, la majoria no van decebre.

És el cas d’un dels nostres principals partners, Molteni & C, que va presentar una espectacular exposició que simulava l’interior d’un avió, on la nova col·lecció de seients Round D.154.5 va ser la veritable protagonista.

Molteni & C - SuperSalone 2021

Dissenyada originalment al 1954 pel mestre del disseny Gio Ponti, D.154.5 es una espectacular reedició de la mítica col·lecció, que destaca per la forma arrodonida del seient i el respatller.

L’exposició de Molteni & C, dissenyada per Ron Gilad s’inspirava a l’interior d’una aeronau, amb finestres animades on es presentaven algunes de les col·leccions més icòniques de la firma.

Sens dubte, l’espai de Molteni & C es va convertir en un dels principals al·licients del SuperSalone, un espai elegant i original, on els visitants van poder interactuar amb les noves col·leccions i compartir les seves fotos a xarxes socials.

Molteni & C - SuperSalone 2021