2 maig 2023 Digital

Molteni & C en el Salone del Mobile 2023

El Saló del Moble de Milà és un dels esdeveniments més importants al món del disseny i de l’interiorisme, on les grans firmes de mobiliari i il·luminació aprofiten l’ocasió per a presentar les novetats més importants per a la nova temporada.

Com cada any, l’equip comercial de MIRSA es va desplaçar fins a Milà per a conèixer in situ les noves tendències per aquest any, i per a conèixer de primera mà les noves col·leccions dels nostres principals partners com Molteni & C, B&B Italia, LAGO o Porada.

Molteni & C Milán 2023

En aquesta ocasió, la 61ª edició del Salone del Mobile Milano va comptar amb la participació de 307.418 assistents, el que suposa un increment del 15% respecte al 2022.

En l’esdeveniment van participar més de 2.000 marques expositores entre mobiliari i il·luminació, un 34% de les quals de fora d’Itàlia.

Com ve sent habitual, una de les exposicions més espectaculars de la Fira va ser sens dubte la de la firma Molteni & C, que amb un stand de més de 2.000m2 es va convertir en el principal reclam del Saló.

Molteni & C Milán 2023

Molteni & C Milán 2023

Sota la direcció artística i creativa de Vincent Van Duysen, l’exposició narrava a la perfecció la connexió entre l’interior i l’exterior, entre l’espai privat i el públic. L’arquitectura de l’estand estava inspirada en les configuracions domèstiques de les antigues domus romanes, on l’element central de la casa era un pati central al descobert.

Molteni & C Milán 2023

Molteni & C Milán 2023

Molteni & C Milán 2023

Entre les principals novetats de la firma per aquesta temporada, destaca la presentació oficial de la col·lecció outdoor de la firma, en el que representa una important aposta de Molteni & C per potenciar la vida a l’exterior, terrasses i jardins.

Molteni & C Milán 2023

Molteni & C Milán 2023

D’altra banda, la firma va presentar també les noves col·leccions indoors, en les que destaquen els productes dissenyats per Vincent Van Duysen, Naoto Fukasawa o Herzog & de Meuron.

Molteni & C Milán 2023

Ambdós ambients, interior i exterior, conviuen i donen equilibri a la proposta. Vista en conjunt, la col·lecció Molteni & C 2023 presenta una exclusiva i elegant gamma de mobiliari refinat i sofisticat amb un únic tret distintiu: l’essencialitat formal.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Molteni & C. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.