24 maig 2022 Digital

Molteni & C inauguara nova FlagShip Store a Alemanya

La prestigiosa firma italiana Molteni & C ha inaugurat recentment la seva nova Flagship Store a Alemanya, concretament a la ciutat de Düsseldorf, consolidant així la seva expansió internacional com a marca de referència del disseny contemporani.

Es tracta d’una Flagship de 250m2, distribuïts en una sola planta, ubicada als baixos de l’edifici que forma part del KÖ-QUARTIER, un espectacular complex arquitectònic situat en un indret privilegiat del centre de la ciutat.

Molteni & C inaugura nueva FlagShip en Alemania

L’espai s’ubica al centre financer de la ciutat, una zona amb protecció patrimonial cultural situada just al costat del famós Bulevar de Königsallee, una de les zones més exclusives de la ciutat.

La nova exposició de Molteni & C es caracteritza per combinar a la perfecció elegància i sobrietat. L’àmplia entrada assegura un equilibri perfecte entre la zona de dia i la cuina, mentre que la llar de foc contribueix a crear un espai càlid i acollidor.

Molteni & C inaugura nueva FlagShip en Alemania

El sofà Marteen dissenyat per Vincent Van Duysen, les tauletes Vicino i la nova llibreria 505 UP creen una atmosfera d’elegància i distinció, i adquireixen un fort protagonisme a l’entrada de la FlagShip.

Una altra de les zones més importants del Showroom és el córner dedicat a la reedició dels grans clàssics dissenyats pel mestre Gio Ponti, entre els quals destaquen les butaques Round D.154.5 o la taula de centre D.552.2.

Molteni & C inaugura nueva FlagShip en Alemania

La llibreria Hector de Vincent Van Duysen s’utilitza per a separar la zona del saló de la cuina, on es troben també les cadires Devon patentades pel dissenyador italià Rodolfo Dordoni.

Amb aquesta nova Flagship, Molteni & C es reafirma com un referent internacional del disseny i del mobiliari contemporani, amb propostes elegants i funcional son convergeixen tradició i innovació.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Molteni & C. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.