28 març 2023 Digital

MIRSA recapta més de 1.000€ per a fins socials a la Magic Line 2023

L’equip de MIRSA va participar el passat diumenge a la 10ª edició de la Magic Line, la caminada amb fins solidaris que organitza cada any la fundació de l’hospital infantil Sant Joan de Déu.

En aquesta nova edició, l’equip de MIRSA va completar una ruta de 10km, concretament des del Pont del Petroli de Badalona fins al Port Vell de Barcelona.

Magic Line 2023

El recorregut va transcórrer per algunes de les zones més famoses de la zona, com la desembocadura del riu Besòs, les tres xemeneies, el Parc del Fòrum o la Via Olímpica de Barcelona.

Al 10è aniversari de la Magic Line, MIRSA ha recaptat més de 1.000€ per a la fundació de Sant Joan de Déu, un import que es destinarà íntegrament a la investigació de malalties infantils i a millorar la vida de les persones més vulnerables.

Magic Line 2023

A l’edició del passat diumenge van participar més de 15.000 persones en rutes organitzades per les principals ciutats d’Espanya i es va recaptar un total de 400.000€

Magic Line 2023

La Magic Line de Sant Joan de Déu s’ha consolidat com una autèntica festa de la solidaritat, on a través de l’esport, empreses i particulars de totes les províncies aporten el seu gra de sorra per a millorar el dia a dia de les persones més depenents.

Magic Line 2023