Taula Abseo Maxalto

La taula Abseo de la reconeguda firma italiana Maxalto es caracteritza per les seves espectaculars potes asimètriques de línies rectes i contundents, que la converteixen en una peça amb una forta personalitat.

Antonio Citterio juga amb l’asimetria i els gruixos per a presentar una peça única, que transmet elegància i contundència, i que s’adapta amb facilitat a qualsevol dependència de la llar gràcies a les seves múltiples opcions de configuració.

Abseo està disponible en versió quadrada i rectangular, en fusta de tineo, wengué o roure. Fabricada amb les tècniques de producció més avançades, el plec especial de la taula crea una continuïtat perfecta entre el taulell i les potes.

Es tracta d’una peça més en l’extens catàleg de Maxalto, col·lecció coordinada íntegrament per Antonio Citterio des de 1997, i que s’ha caracteritzat sempre per combinar a la perfecció artesania i innovació.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Maxalto. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.