2 febrer 2023 Digital

Maxalto presenta a París les novetats 2023

Maxalto ha presentat les novetats per aquesta nova temporada en el seu espectacular Showroom de París, aprofitant la celebració de la Maison & Objet 2023, un dels esdeveniments més importants del món del disseny a Europa.

Amb gairebé 30 anys de trajectòria a l’esquena, Maxalto s’ha convertit en una de les firmes de referència en el disseny contemporani d’alta gamma, gràcies al seu estil burgès contingut, que transmet una elegància sòbria i atemporal.

Maxalto Maison & Objet 2023

Coordinades íntegrament pel reconegut dissenyador Antonio Citterio, la firma ha presentat al seu Showroom de París les noves propostes pel 2023.

D’entre totes les novetats presentades, destaquen els sofàs Arbiter i Cleide, que es caracteritzen per les seves línies pures i sofisticades, que formen una estructura de gran bellesa estètica creant un seient acollidor i confortable.

Maxalto Maison & Objet 2023

Maxalto Maison & Objet 2023

Maxalto Maison & Objet 2023

Les cadires Cleide i Despina, juntament a l’espectacular catifa Diakos, complementen el catàleg de novetats pel 2023, un conjunt de peces que neixen per enriquir i complementar espais més conceptuals que domèstics, on l’ostentació continguda i l’equilibri de les línies és quelcom perfectament estudiat.

Antonio Citterio busca amb aquestes col·leccions solucions artístiques mantenint l’estètica i l’elegància com a elements fonamentals, que transmeten valors funcionals i filosòfics sota el segell de la garantia de qualitat Made in Italy.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Maxalto. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Maxalto Maison & Objet 2023

Maxalto Maison & Objet 2023