20 abril 2022 Digital

Le Bambole de B&B Italia compleix 50 anys

La prestigiosa firma de mobiliari B&B Italia ha confirmat la reedició de la mítica col·lecció Le Bambole de Mario Bellini, en una versió completament renovada.

La col·lecció original, que es va presentar al 1972, s’ha convertit en una veritable icona del disseny i de l’interiorisme, arribant a formar part del catàleg de B&B Italia de manera ininterrompuda els últims 50 anys.

Le Bambole 50 aniversario

Cinquanta anys després de la seva presentació, Le Bambole ha evolucionat gràcies a les noves tecnologies en el disseny i la fabricació, convertint-se en una col·lecció encara més còmoda i sostenible.

La versió renovada de la col·lecció recupera una estètica més semblant a l’original, potenciant les formes generoses, amb corbes i cada vegada més femenines. L’autor original de la col·lecció Mario Bellini ha supervisat personalment el disseny de Le Bambole 2022.

“Em sento orgullós del ressorgir d’aquesta col·lecció, perque confirma que es tracta de peces atemporals que no han envellit, sinó que estan gaudint d’una segona Joventut. Le Bambole ha renascut de manera intensa, amb il·lusió, amb els matisos originals i s’ha recuperat el seu encant original” – ha declarat el dissenyador i arquitecte italià”-.

La nova col·lecció incorpora elements innovadors, encara que parteix de les configuracions bàsiques: Butaca Bambola, sofà de dues places Bibambola i llit de matrimoni. S’ha incorporat també un nou sofà de tres places, amb un seient més profund que rep el nom de Granbambola.

Le Bambole - B&B Italia

Al llarg dels seus 50 anys d’història, Le Bambole ha experimentat nombrosos canvis i actualitzacions, demostrant que s’adapta amb facilitat als nous temps i garantint sempre l’elegància i el confort que caracteritzen a tots els productes que formen part del catàleg de la firma italiana.

Pel que respecta a l’estructura, Le Bambole ha sofert canvis significatius: D’una estructura original metàl·lica embedida en poliuretà s’ha passat a poliuretà reciclat, i s’han afegit elements d’escuma de polietilè i elastòmetres termoplàstics per a definir els seus volums geomètrics al mateix temps que es garanteix la màxima comoditat.

Le Bambole - B&B Italia

La renovació de la col·lecció ha portat també noves teles, teixits i entapissats, entre els que destaquen la pell d’última generació Kasia, una pell de flor extremadament suau que aporta a la col·lecció una aparença encara més exclusiva i sofisticada.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials B&B Italia. Per a més información, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.