Gordon Guillaumier és un reconegut arquitecte i dissenyador Maltès que actualment treballa com a director artístic de la firma italiana Desalto.

Guillaumier es va graduar en disseny industrial al IED de Milà al 1991 i posteriorment es va llicenciar a la prestigiosa universitat Domus Academy de Milà.

Al 1993 es dóna a conèixer al món del disseny gràcies a les seves col·laboracions amb Rodolfo dordoni, presentant els seus primers projectes per a Foscarini i altres marques de prestigi.

Al 2002 decideix fundar el seu propi estudi d’arquitectura a Milà, treballant en projectes arquitectònics de primer nivell com a consultor d’interiorisme.

Al 2006 va exercir com a professor en la reconeguda facultat de disseny industrial de la Universitat politècnica de Milà.

Guillaumier ha treballat per a algunes de les millors firmes internacionals de disseny com Arketipo, Fontana Arte, Minotti, Thonet…

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una selecció de les millors col·leccions de Gordon Guillaumier. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.