24 setembre 2019 Digital

Francesc Macià 10: Un lujoso proyecto residencial en el centro de Barcelona

Francesc Macià 10 Barcelona

Marcio Kogan juntament amb el seu equip d’interioristes i arquitectes ens presenten ‘franscesc macià 10’, un espectacular projecte d’habitatges de luxe situats en un dels punts més carismàtics de Barcelona.

Originalment construït per l’arquitecte suïs Marc-Joseph Saugey a la década dels 60, l’antic edifici d’oficines es troba ubicat en un dels principals districtes comercials de la ciutat.

Francesc macià 10 - Barcelona

El complex residencial ha estat dissenyat conjuntament per l’estudi MK27 i José Caireta, cofundador de Squircle Capital, una prestigiosa firma internacional d’inversions. Ubicat en el tercer pis de ‘francesc macià 10’, la inauguració de l’apartament representa una fita important en el renaixement de l’històric edifici.

Els fundadors i directors de Squircle Capital, José Caireta I Daniel Castillo s’han involucrat al projecte amb la intenció de crear un espai únic al centre de la ciutat.

BARCELONA, A LA VANGUARDIA DEL DISSENY

“”Hem estat en aquest negoci durant més de 12 anys i som molt pràctics a l’hora de materialitzar els nostres projectes.” -ens informa José Caireta- ” Al 2007 vam veure una bona oportunitat a Barcelona perque en comparació amb altres mercats la ciutat tenia una manca d’hotels de luxe i residències d’alt standing com les que es troben a París, Londres, Milán o Zurich.”

“Al 2012 vam trobar aquest edifici i ens vam preguntar que podíem fer amb ell. Disposàvem d’un permís d’hotel i vam pensar construir un altre Mandarin Oriental, però sempre havíem volgut desenvolupar un projecte residencial.”

Francesc macià 10 - Barcelona

MÀXIMA ELEGÀNCIA I DISTINCIÓ

La perfecta sinergia creada entre l’estudi brasiler MK27 i Squircle Capital ha donat com a resultat un projecte tècnic equilibrat que aconsegueix transmetre a la perfecció els colors, la llum i la natura del país carioca.

A l’edifici, que compta amb deu plantes en total, trobem set habitatges complets i un sobreàtic de dos pisos amb quatre dormitoris, quatre banys, cuina i unes espectaculars vistes a la ciutat.

Francesc macià 10 - Barcelona

A l’interior dels habitatges cobra especial importància la fusta de noguera que adorna les parets així com una arquitectura cosmopolita i oberta que s’inspira en alguns dels edificis i monuments més representatius de la ciutat.

Marcio Kogan confessa que es va enamorar de la forta personalitat de l’edifici la primera vegada que va tenir oportunitat de veure’l. D’aleshores ençà, el seu principal objectiu ha estat intentar treure el màxim partit i transformar la seva peculiaritat en quelcom especial.

Per a MK27 aquest projecte representa un repte molt interessant, ja que l’estudi fins ara sempre havia treballat amb estructures arquitectòniques rectes i en aquesta ocasió, ho fan amb una el·lipse de grans dimensions.

UNA EXPERIÈNCIA 5 ESTRELLES

‘francesc macià 10’ ha estat dissenyat i estructurat per a oferir una experiència de luxe similar a la dels hotels cinc estrelles més importants del món, tot en un entorn privat i residencial. En conseqüència, els compradors tindran accés a una varietat de serveis que van des de la restauració, compres personals, serveis d’entrega, serveis de flors fresques, rentat d’automòbils i un servei provat de xòfer. A més els residents gaudiran de dues entrades privades, creant una experiència d’arribada exclusiva i segura.

Francesc macià 10 - Barcelona

Altres comoditats que s’ofereixen són: instal·lacions d’emmagatzematge privat, estacionament segur per a sis autos i una motocicleta per residència, una piscina de 20 metres, un modern gimnàs, dues sales de tractament privades amb un saló de bellesa i massatges, sauna i sala de vapor. Els apartaments de l’edifici ja estan a la venda, per uns 10 milions d’euros.

Sens dubte estem davant un projecte arquitectònic de luxe de primer nivell, que equipara Barcelona amb altres grans capitals europees en l’àmbit de l’arquitectura i el disseny d’alta gamma.

Francesc macià 10 - Barcelona