1 març 2023 Digital

El sofà Togo de Ligne Roset celebra 50 anys

La mítica col·lecció patentada pel prestigiós dissenyador francès Michael Ducaroy celebra en 2023 el seu 50 aniversari. Un clàssic atemporal que amb el pas dels anys segueix sent un dels sofàs més venuts de la firma.

El sofà Togo es va posar en producció per primera vegada al 1973 i d’aleshores ençà la col·lecció no ha deixat de fabricar-se i d’exportar-se a la resta del món gràcies al seu elegant disseny i a la seva confortable estructura.

Togo Ligne Roset cumple 50 años

Es tracta d’una peça que destaca per les seves formes orgàniques, caracteritzades per llargues seccions rectangulars que no només defineixen la seva estètica, sinó que garanteixen la màxima comoditat.

Durant la seva presentació al 1973, el sofà Togo va sorprendre per l’absència de peus i reposabraços, quelcom inusual a l’època i de seguida es va convertir en un veritable best-seller, cosa que el va portar a guanyar el prestigiós premi René-Gabriel en aquell mateix any.

Togo Ligne Roset cumple 50 años

Encara que és un sofà que ha estat revisat i reinterpretat durant dècades, l’actual versió de TOGO encara manté l’essència dels models originals: una peça fresca i provocativa que fuig de l’estereotip del sofà burgès.

Per a la fabricació del sofà s’utilitzen tres tipus diferents d’escuma en poliuretà, cadascuna d’elles d’una densitat diferent, que s’acoblen per a formar l’estructura.

Togo Ligne Roset cumple 50 años

És precisament gràcies a aquesta diferència de densitats en l’estructura el que fa del sofà Togo una peça lleugera i confortable, que reparteix el pes entre tota la superficie afavorint els moments de relax i descans.

Es tracta d’una peça extremadament versàtil i polivalent, que s’adapta a la perfecció a qualsevol mena d’espai gràcies al seu ampli ventall de teles i pells en les que està disponible.

Togo Ligne Roset cumple 50 años

Degut a l’enorme èxit del sofà, la firma francesa ha anat ampliant la col·lecció Togo incorporant altres elements, com per exemple les butaques o els pufs.

El disseny únic de la seva estructura, el seu caràcter informal i els canvis en els cromatismes dels teixits que s’han anat succeint durant els últims anys han fet que el sofà Togo es converteixi en una veritable icona de l’interiorisme.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials del sofà Togo des de fa 50 anys. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.