Diabla Mobiliari Outdoor

DIABLA és la nova firma outdoor presentada per GandiaBlasco. Una nova marca de productes d’exterior que neix fruit de la relació de GandiaBlasco amb dissenyadors i arquitectes del sector.

GandiaBlasco aposta decididament per dissenyadors emmergents i vol donar a cabuda a la gran quantitat de propostes que reb en els diferents congressos, fires i esdeveniments en els que participa durant tot l’any.

Amb aquest objectiu neix DIABLA, una nova proposta de mobiliari i artícles de decoració amb la que treure el màxim partit a espais exteriors com terrasses i jardins.

La filosofía de DIABLA no passa tan sols per presentar una nova col·lecció d’exterior, sinó que el que persegueix és crear l’ambient ideal per a gaudir de l’aire lliure.

Les col·leccions d’aquesta nova firma es caracteritzen per jugar amb elements com l’aire, l’aigua, el vent i el sol, per a transmetre aquesta poderosa sensació de llibertat que ens transmet la natura i el clima mediterrani, potenciant la creativitat i l’exclusivitat.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Diabla. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres