29 setembre 2021 Digital

B&B italia inaugura el seu nou Showroom D Studio a Milà


D Studio, és la nova FlagShip situada al centre de Milà del reconegut grup Design Holding, que engloba les prestigioses firmes B&B Italia, Maxalto, Azucena, Arclínea, Flos i Louis Poulsen en un mateix Showroom.

B&B Italia D Studio Milan

Es tracta d’un espai funcional i innovador, on per primera vegada a Itàlia es fusiona el comerç minorista amb la planificació de Projectes a gran escala. Un recinte de més de 3.00m2 on convergeixen potencials clients, professionals i amants del disseny.

El projecte arquitectònic de reforma i acondicionament s’ha portat a terme per part del reconegut estudi de disseny Locatelli Partners, i ha transformat l’antic recinte en un nou espai d’arquitectura transparent, on la llum natural entra amb total llibertat.

B&B Italia D Studio Milan

B&B Italia D Studio Milan

D Studio Milano és l’espai ideal perqué la reconeguda firma B&B Italia exposi les seves col·leccions més icòniques. Un punt de trobada per a professionals i amants del disseny, on es poden trobar exposades algunes de les peces més icòniques de la marca, com la mítica butaca serie UP de B&B Itàlia o el sofà Dock de Piero Lissoni.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials B&B Italia. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.