Col·leccions Riva 1920

Riva 1920 es una exclusiva firma italiana fundada al 1920 per Nino Romano, especialitzada en la fabricació i distribució de mobiliari de fusta massissa d’estil contemporani.

La qualitat de tots els seus productes i la manera única de treballar la fusta han portat a Riva 1920 a posicionar-se com una de les marques més prestigioses d’italia, convertint-se en tota una referència del disseny i de l’interiorisme.

En els més de 100 anys d’història, la marca ha passat de ser una petita fàbrica familiar a convertir-se en una gran corporació que distribueix els seus productes arreu del món.

Les col·leccions de Riva 1920 es caracteritzen per l’exquisit tracte que rep la fusta, que és treballada artesanalment, respectant al màxim totes les seves propietats i sense tractaments químics.

Les peces fabricades amb Kauri, fusta mil·lenària provinent de les coníferes de Nova Zelanda amb més de 40.000 anys d’història, són actualment un dels productes més exclusius de la firma.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Riva 1920. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.