24 febrer 2022 Digital

La col·ecció Allure O’ de B&B Italia, guanyadora del Wallpaper Desing Award 2022.

Les noves col·leccions de B&B Italia Allure O’ i Flair O’ han estat guardonades recentment amb el prestigiós reconeixement Wallpaper Design 2022.

Allure O’ i Flair O’, són creacions de la jove dissenyadora italiana Monica Armani, que amb aquest reconeixement es converteix en una de les dissenyadores emergents amb més projecció internacional al món del disseny i l’interiorisme.

Allure O' - B&B Italia

La taula Allure O’ ret homenatge al disseny contemporani. Les línies pures i rectes es combinen a la perfecció amb la sinuositat de les seves corbes, en un exclusiu joc geomètric que aconsegueix un equilibri perfecte.

El taulell d’Allure O’ està disponible en forma quadrada o rectangular i està dissenyat per a una capacitat màxima de 8 persones. L’espectacular base troncopiramidal aporta sofisticació i caràcter a la taula, garantint l’harmonia entre l’estètica i la funcionalitat.

Allure O' - B&B Italia

Flair O’ és el complement natural per a la taula Allure O’, que es concep com un petit tro per a la llar. La cadira Flair O’ i Allure O’ estableixen un diàleg a través de les seves bases, que es converteixen en el nexe comú entre ambdues col·leccions.

La base de la cadira s’eixampli subtilment per la part posterior a mesura que es va apropant al terra, tornant-se gairebé imperceptible i aportant una gran estabilitat al seient. El grau d’inclinació de la cadira, conjuntament amb el seient entapissat i el seu mecanisme giratori, fan de Flair O’ una peça confortable i acollidora.

Els Wallpaper Design Award es celebren anualment i és un dels esdeveniments més importants al món del disseny i l’arquitectura, que premia la innovació i la creativitat dels nous Projectes i donen a conèixer les noves propostes.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva de les col·leccions Allure O’ i Flair O’ de B&B Italia. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.