11 juny 2021 Digital

‘The Catwalk’, el nou projecte arquitectònic de Nomo Studio

‘The Catwalk’, el nuevo proyecto arquitectónico de Nomo Studio

Nomo Studio és un prestigiós despatx d’arquitectura amb seu a Barcelona i Estocolm, dedicat a la realització de projectes arquitectònics d’estil minimalista. L’estudi està format per arquitectes i dissenyadors de referència internacional.

Actualment Nomo Design està treballant en una àmplia gamma de projectes per tota Europa, que inclouen cases privades, museus, universitats i centres d’art en algunes de les principals capitals del continent.

The Catwalk - Nomo Studio

‘The Catwalk’: L’espectacular projecte de Nomo a Menorca

Nomo Studio ha presentat recentment ‘The Catwalk’, una espectacular vivenda privada de més de 2600m2 construïda en Coves Noves, un paratge paradisíac situat al nord-est de l’illa de Menorca.

Construïda en un entorn privilegiat, el nou projecte destaca per les seves impressionants vistes al mar Mediterrani, així com a les muntanyes més elevades de l’illa. Un dels elements més destacables de l’obra és la passarel·la de 28 m de longitud, que actua com a columna vertebral de la casa, comunicant tots els espais entre si.

El projecte es concep com una segona residència d’alt standing en un clima privilegiat com és el mediterrani. L’objectiu dels dissenyadors ha estat connectar les vistes al mar i a la muntanya amb un espai minimalista i funcional. La passarel·la allotja les àrees comuns més importants de la vivienda.

The Catwalk - Nomo Studio

La casa està composta per cinc dormitoris, una piscina i un ampli garatge organitzats en una estudiada Quadricula de 3x3m. Gràcies a la disposició arquitectònica de la vivenda, aquesta queda integrada perfectament a l’entorn, aprofitant al màxim la llum solar i respectant el medi ambient.

L’últim projecte de Nomo Design es concep com una veritable joia arquitectònica, una segona residència d’alt standing apta per a viure-hi durant tot l’any.