Cantori Mobles

Cantori és una prestigiosa firma italiana especialitzada en la fabricació i distribució de mobiliari d’alta gamma. La firma destaca per les seves col·leccions elegants i refinades, que transmeten sensacions delicades i emocions minimalistes.

Fundada l’any 1976, Cantori va començar com una petita empresa dedicada a la confecció de teles artesanals. En pocs anys la firma es va consolidar com un referent al món del disseny, ampliant la seva gamma de productes i oferint també solucions de mobiliari per a tot tipus d’espais interiors.

Les col·leccions de la marca destaquen pels seus elegants acabats i els detalls realitzats a mà, presentant així un producte exclusiu i de gran qualitat. Cantori presenta una àmplia gamma de productes i dormitoris que abracen des dels estils més clàssics fins als més contemporanis, adaptant-se així a qualsevol tipus d’espai.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Cantori. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.