Aldo Rossi Col·leccions


Aldo Rossi va ser un reconegut arquitecte italià que va revolucionar per complet el món del disseny als anys 60, gràcies als seus projectes innovadors i a la seva gran creativitat.

Va ser professor en el prestigiós institut Universitari d'Arquitectura de Venècia, i a la reconeguda Universitat Politècnica de Milà.

El cementiri de Módena (1971) així com l'emblemàtic edifici Gallaralese de Milán són dos dels seus projectes més reconeguts internacionalment.

Des de molt jove, Aldo Rossi es va interessar per l'arquitectura i el disseny. Als 17 anys es va matricular en la prestigiosa Universitat Politècnica de Milá, on de seguida va començar a destacar gràcies al seu talent i a la seva enorme creativitat.

Una vegada finalitzats els seus estudis a Itàlia, emprèn un viatge per l'antiga Unió soviètica, on descobreix nous conceptes arquitectònics i rep clares influències de l'arquitectura de la zona.

Al 1956 comença la seva vida professional, treballant en diversos estudis com el dels prestigiosos Ignazio Gardella i Marco Zanuso.

Gràcies al caràcter innovador dels seus projectes i a la bona acollida entre el públic, Aldo Rossi comença a despuntar com arquitecte, el que el porta fins als Estats Units per a participar en projectes de major envergadura.

És a Amèrica on concep alguna de les seves obres més admirades, com l'Escola d'Arquitectura oficial de Florida o l'espectacular casa de Mount Pocono a Pennsylvania.

Al 1990 va rebre el premi Pritzker, considerat per molts els premis Nobel de l'arquitectura. Rossi va destacar pel seu talent multidisciplinar, destacant també com a teòric, professor i dissenyador.A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d'una selecció de les col·leccions més representatives del dissenyador. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.