Yin Yang, la nova col·lecció de Riva 1920


Al 2020 la prestigiosa firma italiana Riva 1920, celebrarà els seus 100 anys d’història. Per a commemorar el seu centenari, la marca ha confirmat la presentació de noves col·leccions i l’organització de diferents exposicions.

Entre les noves col·leccions que veuran la llum el proper any, destaca Yin Yang, una espectacular col·lecció formada per una elegant butaca i una exclusiva taula auxiliar.

Yin Yang - Riva 1920

Es tracta de la primera col·lecció de Riva 1920 en col·laboració amb el reconegut dissenyador Steve Leung, que actualment forma part dels arquitectes i interioristes més influents de Hong Kong.

La col·lecció pretén ser un viatge únic a la recerca d’un equilibri entre bellesa i funcionalitat, interpretant-la a través del disseny contemporani i l’artesania. L’estètica de la col·lecció s’inspira en la filosofia japonesa del Yin i el Yang que representa l’equilibri entre dues realitats oposades.

La butaca es compon d’una estructura de fusta que conté un exclusiu contorn cobert de cuir amb costures visibles, que li atorguen un efecte sofisticat i elegant.

La sinergia a la selecció dels materials i els seus volums arrodonits reforcen la sensació de majestuositat i exclusivitat. Una impressionant col·lecció que neix com a homenatge a la centenària trajectòria de la firma italiana.


Yin Yang - Riva 1920
Yin Yang - Riva 1920
Yin Yang - Riva 1920
Yin Yang - Riva 1920
Yin Yang - Riva 1920
Yin Yang - Riva 1920