Woody Chair de Molteni &C, guanyadora del Wallpaper Design Award 2019

Woddy Chair de Molteni &C, guanyadora del Wallpaper Design Award 2019

La recent col·lecció patentada pel jove dissenyador italià Francesco Meda ha estat guardonada amb un dels premis més importants al món del disseny, el Wallpaper Design Award.

Woody Chair va ser presentada a la fira del Moble de Milà al 2018, en el que va representar el debut de Francesco Meda com a dissenyador. Es tracta d’una peça elegant i confortable, caracteritzada per les seves línies fluides que conviden a asseure’s i gaudir de la companyia d’amics i familiars.

Una espectacular cadira de fusta massissa que es presenta en dos acabats diferents, per una banda en cendra natural i per l’altre en cendra tenyida en negre. Les subtils línies que conformen la seva estructura s’uneixen harmoniosament sobre el seient i el respatller, també en fusta o coberts amb cuir de pell adherida.

Woody Chair destaca per la seva continuïtat, una estructura formada per una peça única construïda sense cargols ni juntes, que garanteix la màxima comoditat.

Francesco Meda es actualment un dels creatius amb més projecció al món del disseny. Fill del també dissenyador Alberto Meda, els seus treballs per a Molteni & C, Vitra o Riva 1920 estan despertant l’ínterès d’arquitectes i interioristes d’arreu del món.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva de la cadira Woody Chair de Molteni & C, així com una selecció de les millors col·leccions de la firma. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Woody Chair Molteni & C
Woody Chair Molteni & C
Woody Chair Molteni & C
Woody Chair Molteni & C