MIRSA assisteix a la training anual de B&B Italia


La setmana passada l’equip comercial de MIRSA va assistir a la training anual organitzada per la prestigiosa firma de mobiliari B&B Italia, un dels nostres partners actuals més influents en el món del disseny i l’interiorisme.

La sessió formativa va tenir lloc a la localitat de Novedrate, a la regió italiana de Lombardia, al nord del país. La companyia té les seves instal·lacions en un espectacular campus de més de 15.000m2 on es troben les fàbriques i les oficines.

Durant els tres dies que va durar la training, el nostre equip va poder conèixer en primícia algunes de les novetats de B&B Italia per aquesta temporada, que seran presentades oficialment al Saló del Moble de Milà que es celebrarà del 9 al 14 d’abril.

Instalaciones B&B Italia

Formació i conferències

Com ve sent habitual en els últims anys, B&B Italia va oferir a les seves instal·lacions un conjunt de formacions i conferències per a conèixer millor els seus productes i la seva filosofia. Part del nostre equip comercial es va desplaçar fins a Itàlia amb l’objectiu de conèixer els nous projectes de la firma.

A les sessions formatives van estar presents enginyers, dissenyadors I representants de B&B Italia, que van transmetre als assistents els valors de la firma i van resoldre dubtes i preguntes.

MIRSA asiste a la training anual de B&B Italia

Visita a les instal·lacions

El nostre equip va poder visitar el complex industrial de Novedrate, on la marca té les seves fàbriques i les seves oficines.

Les oficines i el centre d’investigació es troben en l’espectacular edifici creat pels arquitectes Renzo Piano i Richard Rogers, reconeguts mundialment per construir el Centre Georges Pompido de París.

Al mateix complex, s’ubica la fàbrica dedicada a la producció de seients i entapissats de B&B Italia. Amb una de les tecnologies més avançades en el sector i gràcies als exigents controls realitzats, la firma garanteix la màxima qualitat en tots els seus productes.

MIRSA asiste a la training anual de B&B Italia

Un referent amb més de 50 anys d’història

B&B Italia, fundada pel prestigiós Piero Ambrogio Busnelli al 1966, és actualment una firma de referència al món del disseny i de l’interiorisme per a la qual han treballat alguns dels millors dissenyadors internacionals, com Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Mario Bellini o el japonés Naoto Fukasawa.

Des dels seus inicis, la marca es distingeix pel seu enfocament innovador i contemporani que contrastava amb l’estil tradicional dels productes que oferien la majoria de marques de l’època.

Els productes de B&B Italia han contribuït a reforçar el prestigi del disseny italià arreu del món. Gràcies als seus processos de producció d’última tecnologia, combinats amb la passió pel disseny i l’arquitectura, la firma s’ha consolidat com un referent de la filosofia “Made in Italy”.


B&B Italia
B&B Italia
B&B Italia
B&B Italia
B&B Italia
B&B Italia
B&B Italia
B&B Italia
B&B Italia
B&B Italia