Taula Bellmonde Dedon

Bellmonde de la reconeguda firma exterior Dedon es una espectacular taula de disseny contemporani elegant i informal, patentada pel reconegut dissenyador danés Henrik Pedersen.

Es tracta d’una peça versàtil i polivalent, que funciona a la perfecció amb qualsevol col·lecció de cadires DEDON, i que aporta una elegància continguda i sense pretensions a l’espai exterior on s’instal·la.

Perdersen concep aquesta col·lecció com una taula de menjador per al dia a dia pensada per a treure el màxim profit a l’espai exterior. Tot i les seves línies minimalistes i la seva estètica lleugera, Bellmonde es una taula robusta i resistent, que garanteix la màxima protecció envers la pluja o el vent.

Presentada com puna combinació perfecta entre versatilitat i disseny, la taula està disponible en una gran quantitat d’acabats, oferint així múltiples opcions de configuració i personalització.

La taula destaca pels seus cantells curvilinis i pels seus subtils contorns, i està disponible en 4 mides diferents, adaptant-se amb facilitat a qualsevol mena de jardí i terrassa.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials DEDON. Per a més información, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.