Sofa Upi Moradillo

Zao de la firma Moradillo és un exclusiu i elegant sofà de disseny contemporani que es caracteritza per les línies rectes i pures de la seva estructura.

Es tracta d’un sofà versàtil i polivalent, que ha estat dissenyat amb artesania i dedicació, dedicant especial atenció a cada petit detall per a concebre un producte únic.

Zao es concep com un sofà elegant i refinat, d’estil minimalista, que a més ha estat fabricat amb les tècniques de fabricació més avançades amb l’objectiu de garantir el màxim confort.

La col·lecció incorpora a més un innovador sistema relax elèctric, que permet adaptar la posició dels respatllers i dels seients de manera automàtica. Igualment els capçals incorporen un mecanisme que permeten regular la inclinació del mateix.

Com la resta de col·leccions Moradillo, Zao està disponible en una gran quantitat d’acabats i teixits, oferint així una gran quantitat d’opcions de configuració i personalització.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Moradillo. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.