Sofa Paros DEDON

PAROS de la firma alemana DEDON és un exclusiu i sofisticat sofà d’exterior patentat pel prestigiós dissenyador francès Jean-Marie Massaud.

Es tracta d’un sofà que destaca per les seves generoses proporcions que pren com a referència els dissenys més clàssics de la firma i els reinventa afegint un toc contemporani. Els seus amplis volums i el sistema modular teixit recorden a les primeres col·leccions DEDON, mentre que la presència d’estructures baixes i peus exclusius li atorguen un estil més innovador.

Jean Marie Massaud presenta una col·lecció d’estil rústic, però refinat, atemporal i modern al mateix temps que es mimetitza a la perfecció amb els espais exteriors aportant confort i comoditat.

Les potes circulars en acer inoxidable de PAROS permeten la seva instal·lació en qualsevol mena de sòl exterior ja sigui gespa, terra o paviments, tant en terrasses cobertes com descobertes.

Gràcies a la gran qualitat dels materials amb els que fabrica la seva estructura, la col·lecció garanteix la màxima resistència a les inclemències meteorològiques allargant la vida útil del producte durant anys.

Paros es presenta en acabat limo, una tonalitat marró mat càlid que es fusiona a la perfecció amb els espais exteriors i els elements orgànics.