Sofa Febo Maxalto

Febo de la prestigiosa firma italiana Maxalto es un exclusiu i refinat sofà d’estil contemporani patentat pel reconegut dissenyador Antonio Citterio.

L’estructura del sofà es caracteriza pel seu gran respatller envolvent sense recolzabraços, així com per les seves línies suaus i acollidores, que transmeten calidesa i que garanteixen la máxima comoditat.

Els sofàs estan disponibles en dos o tres places, i es presenten en dues mides diferents. Per una banda, un model més reduït amb seient Baix i per l’altre una versió més extensa amb seient alt.

L’estructura de la base i de les potes es presenten en fusta massissa i poden ser entapissades en tela o en pell com la resta del sofà.

La col·lecció Febo inclou també les butaques, les cadires i un llit, seguint l’essència original del sofà, i aportant solucions exclusives per a totes les estàncies de la llar.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una àmplia col·lecció de productes Maxalto. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.