Cadira Roii DEDON

Roii de la firma alemanya Dedon és una elegant i funcional col·lecció de mobiliari exterior, patentada pel reconegut dissenyador Benjamin Baum.

Es tracta d’una col·lecció versàtil i polivalent, que inclou cadires auxiliars i una butaca. Roii ha estat dissenyada especialment per a adaptar-se amb facilitat a tota mena d’espais exteriors, i destaca per la seva lleugeresa i pel característic trenat del seient i del respatller.

Sent fidel a l’essència DEDON i als seus teixits originals i únics, Benjamin Baun ens presenta una proposta arrelada en l’ADN de la firma, però aquesta vegada interpretada d’una manera innovadora i subtil.

El dissenyador concep Roii com una col·lecció atemporal inspirada en les tècniques artesanals que utilitzaven els Mestres teixidors tradicionals, afegint nous elements per adaptar-la als nous temps.

Gràcies a la lleugeresa de les peces, i als seus múltiples acabats, Roii permet múltiples opcions de configuració i personalització, al mateix temps que ofereix una resistència i una comoditat excepcionals.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials DEDON. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.