Silla Fifty Ligne Roset

Fifty de la prestigiosa firma francesa Ligne Roset es una elegant i confortable cadira d’exterior patentada pel reconegut duo de dissenyadors Dögg & Arnved.

Es tracta d’una exclusiva cadira de descans, fabricada en metall i corda que es caracteriza pel seu confortable respatller, que a més de garantir el màxim descans permet realizar altres activitats com la lectura o veure la televisió.

La col·lecció ha estat creada per Dögg & Arnved com un homenatge a la mítica cadira Falg halyard Chair creada per Hans Wegner als anys 50, una de les cadires outdoor més icòniques al món del disseny i del interiorisme.

La cadira Fifty es caracteriza per les orelleres trenzades i el seu espectacular capçal, que aporten calidesa i reforcen la sensación d’intimitat. El respatller está fabricat amb 350 metres de corda en color girs, negre o marró, sobre una estructura matàl·lica negra.

Dögg & Arnved coceben la col·lecció com una cadira de disseny minimalista única, una peça escultural digna de ser admirada per la subtilesa de les seves línies atemporals, que s’integren a la perfecció en qualsevol mena d’espai exterior.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Ligne Roset. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.