Round D.154.5 Molteni & C

La butaca Round D.154.5 de Molteni & C és una espectacular peça de disseny contemporani que destaca per l’essencialitat de les seves línies i la seva estructura elegant i confortable.

Es tracta d’una reedició d’una peça original de Gio Ponti, considerat un dels millors arquitectes italians del segle XX. El nom de la col·lecció es deu a les línies arrodonides dels seients in els respatllers, que fan de la butaca una peça acollidora i confortable.

L’estructura de la butaca està fabricada amb fusta aglomerada corbada, que fixa el seient al respatller. Les potes s’enrosquen al seient, i es caracteritzen pels seus peus antilliscants, oferint estabilització al conjunt.

Per a la reedició de Round D.154.5 la firma italiana Molteni & C ha utilitzat materials i tecnologia d’última generació, com a conseqüència de la potent estratègia en innovació i desenvolupament que está duent a terme els últims anys.

La peça original va ser fabricada al 1957 i va ser presentada per primera vegada a l’exposició trienal de Milà que es va celebrar aquell mateix any.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Molteni & C. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.